BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 30, 2010

special 4 ikinabila

ok..ada orang yang telah menge'tag' diri ini..2 orang skli..sapa?cik ikin n bestienya la,cik nabila.dengan ikhlasnya menerima coz da abes exam untuk sem ni..yuhuu..tag ape sebenarnya?ok,ianya bertulis begini.

Once you have been tagged, you are supposed to write
a note with 25 things, fact, habits or goal about you. At the
end choose 20 people to be tagged. You have to tagged people who tagged you.
If I tag you ots because I want to know more about you.

1.nama gelaran yang penah digelar oleh orang2 yang mengenali diri aku adalah qila,aqilah,nor,qiqi,lala,aqil,pinky,qi,cik..bleh dikatakan orang  menggelarkan nama aku dari setiap sudut nama penoh aku iaitu NOR AQILAH

2.aku cinta pink..sangat..sangat..sangat kerana bagi aku pink 2 lembut,comel(even diri xcomel cam pink)..mula menyedari minat terhadap pink masa form2..n ada yang gelar aku ratu pink(act xla nmpak sangat pinkholics 2..biasa2 je..hee).minat gak kaler2 lembut yang len cam biru laut,hjau pcuk pisang,purple..

3.stat kapel masa form4..n skang MR PIJU adalah yang ke3..InsyaAllah he is my future husband(doakan kebahagiaan kami k..amin..)

4.aku suka termenung a.k.a berangan..bukan termenung suka2 tapi pkirkan tentang masa hadapan seperti pekerjaan,perkahwinan,anak2..(hee)..

5.seorang yang pemendam tapi bkan pendendam

6.xreti nak marah orang kecuali pada adik aku..maksudnya marah dalam hati,senyap je..

7.seorang yang pemaaf iaitu mudah melupakan kesalahan orang yang wat salah ngan diri aku.

8.sangat xselesa bila orang pandang len macam especially lelaki..

9.xbanyak cakap means agak pemalu(yeke?)kecuali bila da btol2 rapat ngan orang 2,baru tunjuk belang..(hikhik)

10.mudah memberikan senyuman(walupon senyuman xmanis tapi mau bersedekah)

11.perancangan kawen lambat lagi,coz kami sama umur dan abes degree sama2.so,memerlukan masa untuk kumpul duit..mayb 6 tahun lagi..(InsyaAllah,lau jdoh awal..kawenla aku..hee)

12.aku seorang yang sensitif..mudah nanges even benda kecik skalipon..mugkin 2 leh wat aku tambah tenang.tgok orang nanges dan cter2 touching pon akan wat aku menanges gak.

13.skang lebih selesa berselendang n stat menjinakkan diri ngan selendang stat masuk UTM ni..koleksi selendang xpenah kira pon coz men beli..n beli je..mungkin  dalam 20 n above.(maseh sket n nak kumpul lagi).ada gak pakai tudung biasa lau g klas o makan..

14.telah kehilangan ibu yang tercinta seminggu slepas menjejakkan kaki di UTM..
(alfatihah untuk ibunda..moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam golongan orang yang beriman)

15.low self-confidence

16.geli ngan cicak..menjerit giler2 lau adik aku usik nak bagi cicak kat aku..(hampeh punya adek)..

17.suka melayan budak2..sayang kat baby..(geramnya kat kamu wahai baby2 sekalian....)

18.xpandai sangat bergaya n sedang cuba perbaiki penampilan diri..(InsyaAllah..hee)

19.juz pandai mkaeup yang simple contonhya guna maskara,eyeliner,blusher n prefer lipice than lipstick..

20.suka tido ngan bantal yang bnyak..lau bleh keliling nak ada bantal...rasa diri dilindungi..(hahaha..ntah pape pemikiran)...bantal untuk wat  peluk itu perlu k..(sayang bantal strawbery...hee)..

21.xleh tido tanpa selimut even rasa panas..selimut kaki je pon jadi la..

22.pernah bercita2 menjadi seorang interior designer( even bab melukis hampeh giler..)

23.lau nak keta ferrari bleh?hee...cun lau kaler pink(aaww!!)

24.berpengalaman guna hair conditioner kat muka n shower foam kat rambut...(seronok..)

25.punya satu impian yang xlayak untuk diri sendiri iaitu nak jadi model(cerminla diri ko 2 dulu qila..)..


selesai sudah 25 perkara..jadi masa untuk tag orang len plak.
check it out:


ni je yang mampu di tag..heee..


2 comments:

  1. lahai. kau tag aku ke? nape tak bg tahu yang oi. :)

    ReplyDelete
  2. lorh..bkan aku da gtau ea ari 2?

    ReplyDelete

juz feel it